Toerkalender Alex Loef 2010

 Dankzij de medewerking van de diverse motorclubs in Nederland en België is de gecombineerde toerkalender van deze twee landen weer gereed. Op de kalender staan ongeveer 430 toertochten en bijeenkomsten.

Je kunt in het bezit komen van deze toerkalender op A6-formaat door een aan jezelf geadresseerde en met 0,44 eurocent gefrankeerde envelop in een andere envelop op te sturen naar Alex Loef, Bommelweg 2b, 4194 NM te Meteren.

Een uitgebreidere versie van deze toerkalender kan je aanvragen via alex.loef@12move.nl. De volledige toerkalender is ook te vinden op http://bikercity.mysites.nl.

Foto: KTM / P. Mathis

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.