Toertocht van de KNMV

De KNMV organiseert een toertocht die de deelnemers door drie provincies leidt. Deze tocht, die van start zal gaan op 30 mei om ongeveer 9.00 uur in Bakkeveen bij Plaza 'De Kolk', zal ongeveer 215 kilometer lang zijn. De motorrijders zullen door vele mooie gebieden en dorpjes rijden en regelmatig stoppen voor een bak koffie en een broodje. Voor meer informatie en de volledige routebeschrijving kun je kijken op www.knmv.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.