20.8 C
Nederland
dinsdag 24 mei 2022

Tweehonderd en één

Of je van toeren houdt. Want in dat geval zit je goed bij VTO. Ze vieren in juni 2012 namelijk het 20-jarige bestaansjubileum en het 25-jarige bestaan als rittenorganisator. Kortom, ervaring zat daar! Aangezien zoiets niet ongemerkt voorbij kan en mag gaan, heeft VTO een mooi cadeau in elkaar gestoken. Of althans, is daar druk mee bezig. Het gaat hier om een dvd of CD-rom met daarop niet minder dan 201 toerritten in binnen- en (nabij) buitenland.

De dvd biedt een overzicht van de tochten, waarna heel eenvoudig kan worden doorgeklikt naar de desbetreffende route in verschillende bestandsformaten voor de meest gangbare GPS-systemen. Je haasten naar een site of winkel is nog niet nodig, het kleinood zal vanaf half juni beschikbaar zijn. Het is dus nog even wachten maar weet dat je niet verder meer hoeft te zoeken want bij VTO zit het goed. Binnenkort meer over de bestelmogelijkheden.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen