Tweehonderd en één

Of je van toeren houdt. Want in dat geval zit je goed bij VTO. Ze vieren in juni 2012 namelijk het 20-jarige bestaansjubileum en het 25-jarige bestaan als rittenorganisator. Kortom, ervaring zat daar! Aangezien zoiets niet ongemerkt voorbij kan en mag gaan, heeft VTO een mooi cadeau in elkaar gestoken. Of althans, is daar druk mee bezig. Het gaat hier om een dvd of CD-rom met daarop niet minder dan 201 toerritten in binnen- en (nabij) buitenland.

De dvd biedt een overzicht van de tochten, waarna heel eenvoudig kan worden doorgeklikt naar de desbetreffende route in verschillende bestandsformaten voor de meest gangbare GPS-systemen. Je haasten naar een site of winkel is nog niet nodig, het kleinood zal vanaf half juni beschikbaar zijn. Het is dus nog even wachten maar weet dat je niet verder meer hoeft te zoeken want bij VTO zit het goed. Binnenkort meer over de bestelmogelijkheden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.