Vakantie-actie bij VTO

Nog niet op vakantie geweest en ineens flink de kriebels? Of wel op vakantie geweest maar veel te kort? Wat kan het schelen, wij hebben goed nieuws voor beide groepen! Bij VTO, de club van vakantie- en tourtochtspecialist Tom Boudewijns (wie kent ‘m niet), zijn augustus en september actiemaanden.

Wie in die periode een vakantie of reis boekt, krijgt gratis een cd-rom met daarop ‘de 201 mooiste motor- en autoroutes in de Benelux en Duitsland’ cadeau. Boudewijns kennende zit het meer dan goed als hij zijn naam eraan verbindt. En laat je vooral niet afschrikken door het gebruik van het woord ‘autoroutes’. Heus, het komt goed.

Kijk voor meer informatie en details op www.vtotc.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.