Van Alaska naar Vuurland

Motorreisorganisator Ride-on MotorTours zet hem er weer op, de motorreis van Alaska naar Vuurland. Dit betekent 30.000 kilometers door uiteenlopende soorten landschappen. De gebieden die doorkruist gaan worden strekken zich uit over de Rocky Mountains van de ene naar de andere canyon, via verschillende nationale parken tot in de woestijn.  In Zuid Amerika zijn het de Andes die de dienst uitmaken, waarin je namen tegenkomt als de Canyon del Pato, Macchu Picchu en Titicaca. Zuidelijker liggen het nationaal park Torres del Paine, de gletsjer Perito Moreno, de Cordillera Austral en Patagonia die via de Routa Cuarenta verbonden worden. Van Panama ...
Motorreisorganisator Ride-on MotorTours zet hem er weer op, de motorreis van Alaska naar Vuurland. Dit betekent 30.000 kilometers door uiteenlopende soorten landschappen. De gebieden die doorkruist gaan worden strekken zich uit over de Rocky Mountains van de ene naar de andere canyon, via verschillende nationale parken tot in de woestijn.  In Zuid Amerika zijn het de Andes die de dienst uitmaken, waarin je namen tegenkomt als de Canyon del Pato, Macchu Picchu en Titicaca. Zuidelijker liggen het nationaal park Torres del Paine, de gletsjer Perito Moreno, de Cordillera Austral en Patagonia die via de Routa Cuarenta verbonden worden. Van Panama naar Colombia varen de reizigers met hun motoren samen met een zeilboot om de Darien Gap heen.  Het is de tweede keer dat Rob en Dafne de Jong van Ride-on MotorTours deze reis organiseren en begeleiden. Ze doen dat op hun eigen wijze, waarin de routes, reisdoelen en agenda met de reisgenoten gekozen en voorbereid zijn. Iedereen kan echter verder zijn eigen gang en is vrij om naar eigen inzicht te reizen. De reis van Alaska naar Vuurland zal plaatsvinden van 17 augustus t/m 14 december 2017. Een impressie van deze reis kun je hier vinden. Daarnaast biedt Ride-on MotorTours een reis door Zuid-Amerika aan die zal starten op 16 september 2017.  Speciaal voor iedereen die meer over deze reis wilt weten en mee wilt praten over alles wat ermee te maken heeft, is er op 11 september a.s. om 16.00u een informatiebijeenkomt in het Ride-on! Travel Center te Zeddam aan de 's Heerenbergseweg 10. Aanmelden kan via e-mail: Info@Ride-onMotorTours.com.  

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je hier inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?