Veel allroadplezier in 2012

Op 13 oktober 2012 vertrekken vanuit Amsterdam en Brussel ongeveer 25 avontuurlijk ingestelde motorrijders voor een bijzondere rit. Een tocht van drie weken en ruim 5.000 kilometer door drie Afrikaanse landen scheidt de avonturiers van hun beroemde eindbestemming, Dakar. In 2012 start alweer de derde editie van de Dakar Adventure Challenge.
De route, een mix van asfalt en zandpistes doet Marokko, Mauritanië en Senegal aan en is geschikt voor zowel ervaren als onervaren motorrijders. De tocht begint in de haven van Barcelona en eindigt bij het legendarische Lac Rose, daar waar jarenlang de fameuze Dakar Rally eindigde.

Maar in 2012 houdt het avontuur niet op in Dakar. Als de reizigers van de eerste reis op 1 november op het vliegtuig zijn gestapt, begint de tweede reis. Van Dakar, via Mali, Burkina Faso en Togo naar de witte palmstranden van Benin. Een reis van 3.700 kilometer in twee weken door het hart van Zwart Afrika. Savanne, Jungle en palmstranden. Minder zandpassages, meer jungle en tropische wouden.

Zin in een mooi avontuur? Kijk voor uitgebreide informatie op www.dakar-adventure.com, of kom op 9 februari naar de presentatie in het nieuwe onderkomen van Simako-BDM aan de Stadhoudersmolenweg 99 in Apeldoorn. Je bent welkom vanaf  20.00 uur. Voor meer informatie of inschrijving kun je ook mailen naar cecile@cielyourevent.nl.

Foto: dakar-adventure.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.