Via Romana rijden met Affetto

Op 11 september houdt Affetto Ducati weer de motoren uit het vet voor de jaarlijkse Giro di Affetto. Als reisdoel voor deze toertocht heeft Affetto toepasselijk genoeg gekozen voor de Via Romana, de aloude weg die de Romeinen in hun tijd gebruikten voor verbinding tussen de voor hun belangrijke Noordelijke posten Nijmegen en Xanten.

Deze plaatsen komen dan ook weer terug in de Giro. Dus heb je zin in een toertochtje, zap dan even naar de site van Affetto (www.affettoducati.com) en schrijf je in. En wees niet verrast als je die dag wel heel erg veel Ducati’s ziet rijden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?