Voorjaarsactie bij de Yamaha-dealer

Tijdens de afgelopen MOTORbeurs Utrecht heeft Yamaha vier nieuwe modellen van de Ténéré-serie geïntroduceerd, in dit geval waren dat de XT1200Z Super Ténéré Worldcrosser, de XT660Z Ténéré non-ABS, de XT660Z Ténéré Explorer ABS en de XT660Z Ténéré Urban Explorer ABS. Stuk voor stuk motorfietsen die klaar zijn voor het grote avontuur. Nu de vakantieperiode voor de deur staat biedt Yamaha Motor Nederland in samenwerking met MotoX Travel de avontuurlijke Ténéré-rijder een korting op motorreizen.

MotoX Travel organiseert motorreizen naar Zuid-Afrika en IJsland voor motorrijders van alle niveaus. Het doel van de MotoX Travel motorreizen is het ontwikkelen van rijvaardigheid, het verdiepen van de motor(technische)kennis en het ontwikkelen van de navigatievaardigheden. Heb je in 2012 een nieuwe Yamaha uit de Ténéré-serie aangeschaft of ben je van plan een nieuwe Yamaha uit de Ténéré-serie aan te schaffen? Je krijgt nu tot en met 1 juni 2012 250 euro korting op een MotoX-Travel All-road reis naar keuze.

Meer info: www.motox-travel.com

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?