Zoek de zon op

Affetto Ducati organiseert voor de tweede keer een trip naar Spanje. De overnachting geschiedt in paradores. Dat zijn hotels die veelal zijn gevestigd in kastelen, paleizen of andere historische gebouwen. Er zitten echter ook moderne hotels bij. Een aanrijroute hoef je niet te rijden, want de deelnemers gaan per vliegtuig naar Zuid-Spanje. De motoren worden over de weg daarheen vervoerd. Overdag gaat er een volgauto mee, zodat je geen bagage op de motor hoeft mee te nemen. Het verblijf is op basis van halfpension. Meer info is te vinden op www.sads.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?