Zoover Award naar Andorra

Het lijkt misschien wat ver van je bed, maar toch is het leuk: Hotel Aldosa in Andorra is door de vele tevreden reacties van bezoekers bekroond met een Zoover Award. Wat nu heeft dit te maken met ons hier thuis? Dit hotel is de uitvalsbasis van de familie Van de Wal, bekend in binnen- en buitenland.

Onder andere de offroadtours door het prachtige achterland van Andorra van Johan zijn voor menig motorrijder reden het land in de Pyreneeën eens te bezoeken. Welnu, door de bevindingen op de website van Zoover te zetten en een cijfer te geven, hebben de bezoekers zelf gezorgd dat er een prijs hun kant op vliegt. Toch even het vermelden waard!

Wil je zelf eens kijken? Neem dan een kijkje op http://www.hotel-aldosa-andorra.com/ voor meer informatie.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.