1421 bekeuringen tijdens de Superbike

Tijdens het WK Superbike afgelopen weekend heeft de politie extra controles uitgevoerd op de belangrijke aanvoerwegen naar het TT Circuit. Er zijn 1421 bekeuringen uitgeschreven aan auto- en motorrijders voor te hard rijden.

Daarnaast werd tijdens rijdend verkeerstoezicht vijf keer bekeurd voor een snelheidsovertreding en een keer voor een niet verzekerd voertuig. De politie in de videoauto registreerden negen zware snelheidsovertredingen. Een Engelse bestuurder moest ter plekke een boete van 436 euro betalen.
 
De mensen die naar de TT in Assen gaan het laatste weekend van juni moeten oppassen op de N855, N371 en de A28. Dit zijn de wegen waar extra radarcontroles zijn neergezet.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.