donderdag 28 maart 2024

2022 WorldSBK-seizoen is mooi, maar 2002 was nog mooier – terugblik

Hoewel dit WorldSBK-seizoen echt wel meer dan de moeite waard is, slaat de SBK-organisatie de plank volledig mis als ze roepen dat 2022 het beste seizoen ooit is. Onzin! Dat is natuurlijk 2002, met als ultieme finale de races op Imola. Colin Edwards vs. Troy Bayliss. Castrol Honda vs. Ducati Infostrada. De Honda VTR1000 SP2 vs. de Ducati 998 F02. Met uiteindelijk Edwards als wereldkampioen na de comeback van de eeuw, die definitief ingezet werd op het TT Circuit en daarmee heeft het mooiste WorldSBK-seizoen ooit ook nog eens Nederlands tintje.

MXcoN Indaiatuba: passen en meten – terugblik

Foto-info

Fotograaf2Snap
Jaar2002
OnderwerpWorldSBK Imola
Hoe het huidige WorldSBK Imola 2002 vergeet
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen