24 uur van Le Mans

Het Bikers’ Days Endurance Team vertrekt vandaag met 28 man sterk naar Frankrijk om de voorbereidingen op de 24 uur van Le Mans rond te krijgen. Terwijl de Yamaha R1, aan de hand van de telemetriegegevens, verder afgesteld wordt, maken de coureurs Grégory Fastré, Denis Bouan en Raymond Schouten zich klaar voor de kwalificatie van donderdag. Het laatste nieuws over de 24 uur van Le Mans is te vinden op www.lemans.org. Op www.raymondschouten.com zal het laatste nieuws over het het Bikers’ Days Endurance verschijnen.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.