80e TT moet feest worden

Volgens PLOP was de feestelijke uitdossing van de stad vorig jaar tijdens de Spaanse wielertour Vuelta een droevige vertoning. Dat mag dit jaar niet weer gebeuren tijdens een belangrijk evenement zoals de 80ste TT.

PLOP wil dat er zo snel mogelijk met de ondernemers in het centrum en de organisatie van het TT-festival gepraat wordt over de aankleding van de stad. Ook wil PLOP de oude TT-markeringsborden langs de invalswegen terug. De partij heeft de kwestie aangekaart in schriftelijke vragen aan het college.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.