80ste TT Assen op radio en tv

RTV Drenthe gaat kijkers en luisteraars van maandag 21 juni tot en met zondag 27 juni 2010 informeren over alles wat er voor en achter de schermen gebeurt van de 80ste Dutch TT. Vanuit een locatiestudio op het TT Circuit presenteert Radio Drenthe dagelijks ‘TT Radio’. Op maandag tot en met woensdag van 14.00 tot 17.00 uur en op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur.

Elke dag brengt de regionale zender het laatste TT-nieuws, gasten uit de wereld van de motorsport, live muziekoptredens, de laatste trends voor motorrijders en verkeersinformatie. “We volgen de voorbereidingen en trainingen van de teams op de voet en laten u ‘meekijken’ achter de schermen van het motorsportcircus. Daarnaast doorkruist verslaggever Piet Cees van der Wel de provincie om te zien wat er te doen is naast de TT.”

Zaterdag 26 juni is TT Radio de hele dag, van 08.00 tot 18.00 uur vanaf het circuit in de lucht met het allerlaatste racenieuws, reacties en commentaren. TT bezoekers kunnen gebruik maken van de TT-Verkeersinformatie.

Van maandag tot en met vrijdag zendt TV Drenthe na het regionale nieuws het TT Journaal uit. Informatie over de TT en het Asser Circuit, beelden uit de paddock, de deelnemende teams en rijders en uitgebreid aandacht voor het ‘randgebeuren’.

Op de racedag presenteert TV Drenthe ‘s avonds in een extra nieuwsuitzending de hoogtepunten van de races en sfeerbeelden van de TT nacht. Op zondagavond 27 juni kijkt TV Drenthe Sport uitgebreid terug op de 80ste Dutch TT.

Bron: radio.nl
Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.