82-jarige wint Isle of Man TT

Je bent nooit te oud om te racen. Het is een gezegde dat al vaak bewezen is door krasse knarren. Toch hou je altijd uitzonderingen. Zoals Ted Fenwick, die de Pre-TT Classic voor lichtgewicht motoren won op het Billown Circuit (Eiland van Man). Fenwick behaalde zijn glorieuze zege op een 250cc Ducati uit 1964.

Fenwick: “Ik heb mijn bekken, nek, arm en rug gebroken bij een zeer zware crash in 1968. Sinds 1972 heb ik echter geen serieuze blessures meer gehad. Ik zal blijven racen zolang het kan. Hopelijk volgen er nog meer zeges!”

Foto: Twowheelsblog.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?