Achtste plek voor Coveña

Hoewel Tony Coveña met een zestiende tijd tijdens de eerste vrije training en een achttiende tijd tijdens de kwalificatie niet echt tevreden kon zijn, wist de Hagenees het weekend in Monza toch met een relatief goed resultaat af te sluiten. Coveña wist vrijwel direct na de start de 11de plek te veroveren en slaagde erin genoeg weerstand te bieden tegen de andere coureurs. Naarmate de race vorderde viel de groep uit elkaar en ging er zelfs een aantal coureurs onderuit. Coveña zelf maakte ook een foutje, waardoor hij in de tweede chicane rechtdoor schoot, maar hij wist dit goed op te lossen en werd uiteindelijk toch achtste. “Het ging tijdens de trainingen moeilijker dan ik had verwacht en dat resulteerde in een slechte startpositie. Uiteindelijk is het tijdens de race allemaal nog goed gekomen” , aldus Coveña.
 

Foto: 2snap

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.