Adams wint X-Fighters World Tour

De zogeheten Red Bull X-Fighters World Tour is dit jaar gewonnen door de Amerikaanse motorcrosser Nate Adams. Hoewel de uit California afkomstige Adams vorig weekend derde werd tijdens de Italiaanse editie van dit evenement, won Adams met vijf punten verschil van de uit Noorwegen afkomstige Andrè Villa.

Dit kampioenschap, dat jaarlijks gehouden wordt en in het leven is geroepen door Red Bull, bestaat uit meerdere evenementen die plaatsvinden in arena’s. Wereldberoemde stuntrijders halen daar halsbrekende toeren uit met hun motoren, om op die manier punten in de wacht te slepen. Naast de X-games, dat een soortgelijk kampioenschap is, geniet het X-Fighters kampioenschap ook erg veel populariteit. Onderstaand filmpje geeft een beetje een idee over hoe het er aan toe gaat tijdens dit kampioenschap.


 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.