Agostini uit zorgen over Rossi

Italië raakt maar niet uitgepraat over het Ducati-debuut van Valentino Rossi. Iedereen die ook maar een beetje aanzien heeft op motorracegebied kreeg de afgelopen dagen een microfoon onder z’n neus geduwd. Zo ook grootmeester Giacomo Agostini. En die was erg duidelijk…

“Ik had niet verwacht dat Rossi zo ver naar achter zou staan, ook al is dit pas het begin. Helaas voor Rossi is de volgende test pas in februari. Hij en Ducati moeten er hard aan trekken om nog verder naar voren te komen.”

Volgens Rossi’s monteur Alex Brigg’s zorgde vooral de schouderblessure bij de Italiaan ervoor dat hij niet op snelheid kwam. Volgens Agostini zit het anders: “Ik denk niet dat de blessure het probleem is. Ik zou het alleen geloven als hij veel ronden gereden had. Vergeet niet dat Rossi nog niet zo lang geleden gewoon races won. Daarom ben ik er zeker van dat hij weer fit is en dat er iets anders aan de hand is.”

Bron: ilsussidiario.net, alexbriggs@twitter en twowheelsblog.com
Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?