Als een echte kampioen

Als wereldkampioen MotoGP moet je ernstig uit je slof schieten om extra op te vallen. Zeker als je in je eigen land rijdt met tienduizenden uitzinnige fans op de tribune. Toch heeft Jorge Lorenzo het weer voor elkaar gekregen. ’s Werelds beste rijdt dit weekend op Valencia namelijk met een goudkleurige X-Lite X-802, aangekleed met Swarovski kristallen. Voor de leken onder ons, das serieus duur spul.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.