Als het rode licht uit gaat

Paul Haullussy heeft een boek uitgebracht over negen jaar motorracen. Niets bijzonders zou je zeggen, ware het niet dat Haullussy pas op 37-jarige leeftijd begon. De verhalenbundel bevat de impressies van iemand die zijn passie heeft gevonden op een leeftijd waarop de meeste beoefenaars van deze prachtige sport al gestopt zijn. Op 37-jarige leeftijd, twee jaar nadat hij zijn eerste motor kocht, reed hij pas zijn eerste race. Niet veel later liep de hobby compleet uit de hand.

Gedurende negen jaar racen heeft Haullussy al zijn verslagen, uitslagen en statistieken bijgehouden en uiteindelijk verwerkt in een boek dat een dagboekachtig karakter heeft. Het is bijzonder leuk om te lezen hoe iemand, niet gehinderd door enige voorkennis, besluit te gaan racen. En stap die velen zouden willen maken…

Meer informatie is te vinden op www.haullussy.com.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?