AMBC offroadrit afgelast UPDATE

Door het aanhoudende winterweer heeft de AMBC Off Road commissie moeten besluiten om de offroadrit, die gepland stond op 29 december niet door te laten gaan. Door de vele sneeuwval en de bevroren ondergrond is de veiligheid van de rijders en de vrijwilligers niet te waarborgen, waardoor de organisatie het onverantwoord vindt de rit door te laten gaan.

UPDATE 31-1-2011, 13h13
De Offroad Commissie van de motorclub AMBC uit Staphorst heeft na overleg besloten de Stapperster Veldrit, die 29 december niet door kon gaan, deze winter definitief niet meer te laten verrijden vanwege organisatorische problemen. De offroad rit staat voor het komende seizoen wel weer op de jaarkalender van de club. Als het weertechnisch en organisatorisch goed zit, vindt de Stapperster veldrit op 28 december 2011 plaats.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.