AMG logo op Ducati van Rossi

Vanaf het begin van het MotoGP seizoen 2011 zal het AMG logo op alle Ducati Marlboro team motoren en raceoveralls te zien zijn. “In navolging op de officiële lancering van onze samenwerking, tijdens de Autoshow in Los Angeles, ben ik erg tevreden en trots om hier in Italië te zijn bij het Ducati Museum in Bologna om de eerste concrete ontwikkelingen in de strategische samenwerking tussen Ducati en AMG bekend te maken”, aldus Ola Källenius, CEO van Mercedes-AMG. “Vanaf volgend seizoen zal AMG zijn debuut maken in het MotoGP wereldkampioenschap als een trots sponsor.”

Gabriele Del Torchio, CEO van Ducati: “We zijn erg blij met het feit dat we een samenwerking zijn aangegaan met AMG. Het besluit om onze samenwerking nog meer onder de aandacht te brengen door het AMG logo op het kuipwerk en de raceoveralls van onze coureurs te plaatsen, onderstreept de bestaande harmonie tussen de twee bedrijven. Dit is een prestigieuze samenwerking die aan een mooi rijtje sponsoren is toe te voegen.”
 
Naast de sponsoring van het MotoGP team en de vernieuwing van de vloot van auto’s en industriële voertuigen van het in Bologna gevestigde bedrijf, zal de samenwerking tussen AMG en Ducati gaan om een aantal gezamenlijke marketinginitiatieven. Zo zullen de nieuwe Ducati Diavel en de 1198 SP op de Bologna Motorshow te zien zijn op de Mercedes-AMG stand.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?