Arie Vos eenmalig op Triumph

Het wordt van vrijdag 23 april tot en met zondag 25 april een druk weekend voor Arie Vos. Want naast de tweede ronde van het Dutch Superbike maakt de Ossenaar als gastrijder ook zijn opwachting in de Triumph ParkinGO European Series. In deze klasse binden coureurs uit heel Europa de strijd aan op identieke Triumph Street Triple R’s.

Vos: “Ik heb er erg veel zin in al is het nog moeilijk om mijn verwachting uit te spreken. Afgelopen weekend werd pas de eerste race van de Triumph ParkinGO European Series verreden. Kijkend naar de rondetijden is wel duidelijk geworden dat er flink gas geven wordt. Ik ga in ieder geval ongelooflijk mijn best doen om de Triumph richting het podium te sturen. Daarnaast wil ik natuurlijk het Nederlandse publiek op Assen een mooie race voorschotelen.”

Het idee om als wildcard mee te doen aan de Triumph ParkinGO European Series ontstond op de MOTORbeurs van Utrecht. Vos was daar aanwezig voor Can Am en stond naast de stand van Triumph Motorcycles Benelux. Al snel kwam het gesprek op de nieuwe klasse. Niet veel later was de deal rond tussen de Vos Oss Motoren Racing Team-coureur en de Nederlandse importeur van Triumph.

Vos: “Ik ben erg benieuwd naar de Triumph. Het is naast BMW het enige merk waar ik nog niet mee geracet heb. Afgaande op de verhalen van mensen die al wel gereden hebben met de Street Triple R, komt het volgende weekend echter helemaal goed!”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?