Assen deelt oordopjes uit

De gemeente Assen heeft inwoners van Assen oordopjes gestuurd in verband met de presentatie komende vrijdag van de raceauto's uit de Superleague Grand Prix op de Kop van de Vaart in de Drentse stad. Dit meldt RTV Drenthe. De raceauto's zullen in aanloop naar de wedstrijd op het TT Circuit onder meer even flink gas geven op de Vaart Zuidzijde. Omwonenden hebben daarom de oordopjes gekregen, met zelfs een instructie hoe die in te brengen.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.