Bautista krijgt groen licht

Bautista zal eerst de vrije training rijden om te zien hoe het voelt op de Suzuki. Pas daarna gaat het team beslissen of ze meedoen aan de race van 1 mei op het circuit van Estoril, Portugal.

Bautista: “Ik ben erg blij dat de doktoren hun goedkeuring hebben gegeven. Ik heb alleen nog maar op een Supermotardmachine gereden en dat is niet te vergelijken met mijn Suzuki, maar dat voelde erg goed. Ik zal wel zien hoe het vrijdag tijdens de training gaat. Dan pas beslissen we of we aan de race zullen deelnemen.”

Tijdens de derde vrije training op 18 maart in Qatar brak hij bij een val zijn dijbeen. Inmiddels heeft hij twee operaties achter de rug. De doktoren vinden Bautista fit genoeg om te kunnen deelnemen aan de MotoGP van Portugal.

Foto: 2snap

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.