Bayliss kan het nog steeds

Troy Bayliss keert definitief niet terug op het circuit en dat is voor het huidige startveld van het WK Superbike maar goed ook. Want de drievoudig wereldkampioen was tijdens de test op Misano indrukwekkend snel. Hij noteerde een 1.35.6. Michel Fabrizio, Carlos Checa en Noriyuki Haga kwamen zelfs met kwalificatiebanden niet in de buurt van de grootmeester.

1. Troy Bayliss 1.35.6 (raceband)
2. Michel Fabrizio 1.36.0 (kwalificatieband)
3. Carlos Checa 1.36.3 (raceband)
4. Noriyuki Haga 1.36.4 (kwalificatieband)

5. Lorenzo Lanzi 1.36.6 (raceband)
6. Shane Byrne 1.36.8 (raceband)
7. Luca Scassa 1.36.9 (raceband)
8. Regis Laconi 1.37.7 (raceband)

Tijden: MCN

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?