Bayliss over Rossi

Troy Bayliss is druk bezig met promotiewerk en stond versteld van het groot aantal fans dat speciaal voor de drievoudig WK Superbike-kampioen kwamen op de Motodays beurs in Rome. Hem werd gevraagd wat hij dacht van de plannen van Valentino Rossi over het WK Superbike.

“Ik heb gehoord dat Valentino Rossi over twee jaar zijn carrière wil afsluiten in het WK Superbike. In 2012 heeft hij dezelfde leeftijd als ik toen ik begon met racen in het WK SBK en hij heeft de geloofsbrieven, maar ik denk niet dat hij in deze klasse eindigt.”

“Het duel? Vale is een fenomeen, maar ik won het duel in Valencia in 2006, toen ik terugkeerde naar de MotoGP. Ik won met de Ducati en jammer genoeg crashte hij. Voor het kampioenschap dit jaar zie ik Stoner. Ik denk dat hij de sterkste van de drie Honda-rijders is en die motoren staat nu net boven de anderen.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?