Bezoek de MOTOR Magazine babes op weg naar de TT

Ben je onderweg naar de TT en moet je nog even tanken, doe dit dan bij de Texaco-tankstations langs de A28 (Zuidwolde), N33 (Rolde) of A50 (Nijmegen-Arnhem). Want daar deelt MOTOR Magazine niet alleen de Iwemania Juichplaten uit, er zullen ook hele aangename MOTOR Magazine-promobabes rondlopen. Volg de spandoeken van MOTOR Magazine en je ziet het vanzelf.

We willen je bij deze wel even waarschuwen, want de combinatie tussen deze zomerse temperaturen en de MOTOR Magazine-promobabes, kon wel eens resulteren in extreem hete situaties! Bekijk onderstaande foto’s om alvast een voerproefje te krijgen van wat je te wachten staat.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.