Biaggi over Assen

Van alle deelnemers komend weekend is Max Biaggi ongetwijfeld de rijder die de meeste ronden op het TT Circuit Assen heeft gereden. Hij komt er nu al een paar jaar op een Superbike en was daarvoor actief in de 500cc en de 250cc. De Italiaan kijkt uit naar Assen.

“Het gaat dit jaar erg goed met de Aprilia. We worden nu beloond voor onze inzet van vorig jaar. Het heeft even geduurd, want een V4 is toch een heel andere motor dan een lijnmotor. Hoewel de baan in Assen heel anders is dan vroeger, is het nog steeds leuk om te rijden. Assen reken ik tot de banen waar ik het liefst rij.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?