Bijzondere actie voor twee crosspechvogels

Afgelopen weekend zijn bij een crash tijdens de nationale MX2-wedstrijd in Lochem de motoren van Stefan Baijens en Jasper Schutten volledig in vlammen opgegaan. Sjoerd Schippers en Arno van den Brink (bekend van Motocrossplanet.nl) zijn een veiling van allerlei cross gerelateerde items op aan het zetten zodat deze jongens verder kunnen met hun prachtige sport.

Hoe de actie precies gaat lopen, laten Schippers en Van den Brink zo snel mogelijk weten maar ze willen jullie alvast vragen om als je iets te veilen hebt, contact met Schippers op te nemen. Dat kan via sjoerdschippers@hotmail.com (adres even kopiëren).

De twee heren verzamelen op dit moment zoveel mogelijk gesigneerde shirts van diverse toprijders en nog veel meer interessante dingen. Twinshocker heeft alvast een aantal artikelen aangeleverd. Het begin is er dus. Wie volgt?

Later meer!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.