Bijzondere promotietoer in Amsterdam

Het Amici Hoegee Suzuki Racing Team maakte vorige week een promotietoer in Amsterdam. Peter Politiek had een PR campagne op de Nieuwe Markt opgezet om de motorsport onder de aandacht te brengen. Peter Schalkhen, Stuart Voskamp, Nigel Walraven en Erwin Druijff stonden klaar om de winkelende mensen te woord te staan. Zij werden vergezeld door tien dames van het blad FHM en dat trok zeker de aandacht.

Organisator Peter Politiek kijkt tevreden terug: ’We wilden de Nederlandse motorsport promoten en daarnaast waren er tien meiden die meedoen aan het mooiste buurmeisje verkiezing van het mannenblad FHM. Het was een mooie mix van een goede PR voor ons als motorrijders en FHM.’

Ook de andere Suzuki-coureurs konden de actie enorm waarderen. ‘Het was een perfecte locatie. We hebben in de drie uren dat we daar stonden veel positieve reacties gehad. Het is een keer iets anders dan racen op een circuit. Veel mensen kennen alleen maar de TT van Assen en verder begrijpen ze weinig van de motorsport. Het is goed voor de publiciteit en het is leuk voor de sponsoren.’ aldus Nigel Walraven.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.