Bizar ongeval in Halle

Crosser Wesley Maas en zijn vriendin zijn zondag gewond geraakt toen zij als toeschouwers het ONK in Halle bezochten. Dit meldt mxactive.com. Maas werd samen met zijn vriendin verrast door een motor die na een foute landing in het publiek terecht kwam en het pechduo in de rug raakte.

Door de klap liep de crosser drie botbreuken in het gezicht op en een flinke hersenschudding. Ook zijn vriendin liep een hersenschudding op. Beiden werden opgenomen in het ziekenhuis van Doetinchem. Maas zal dinsdag geopereerd worden aan zijn kaak en zal weken zijn uitgeschakeld.

Je kunt een kaartje sturen naar Wesley en Bernie op het volgende adres:
Roermondseweg 151A
6004 PC Weert

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.