Blazusiak wint Erzberg Rodeo

De Erzberg Rodeo is voor de vierde keer op een rij gewonnen door de Poolse KTM fabrieksrijder Taddy Blazusiak. “Het was een ongelooflijke slijtageslag en ik ben dan ook erg blij de ‘Ijzeren Gigant’ opnieuw te hebben overwonnen”, aldus de winnaar. De Duitser Andreas Lettenbichler werd tweede en de Engelsman Dougie Lampkin derde. De Nederlander Henk Knuiman wist de finish vanwege een valpartij en andere tegenslagen niet te bereiken. Slechts 16 van de 1.500 deelnemers hebben de finish van dit loodzware evenement gehaald.  

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.