BMW vip-arrangement

In samenwerking met The Race Academy verzorgt BMW Nederland een vip-arrangement dat zal plaatsvinden tijdens de WK Superbike wedstrijden op het TT Circuit van Assen op 25 april. Dit arrangement zal draaien om de deelname van BMW aan het WK Superbike 2010 met de S1000RR.

De invulling van het arrangement bestaat uit toegang tot het rennerskwartier en de overdekte Hoofd- en/of de Geert Timmer tribune. Deelname aan de pitwalk en kennismaken met de fabrieksrijders Corser en Xaus behoren ook tot de mogelijkheden binnen dit arrangement. Ook voor ontbijt, lunch en na afloop een borrel wordt gezorgd. Dit alles zal plaatsvinden in de compleet gereserveerde Gold Club. Voor meer informatie kun je hier terecht. 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.