BMW weer in zee met Corser

De ervaring van een meervoudig wereldkampioen is BMW veel waard, want ook volgend seizoen staan de Duitsers wederom met Troy Corser aan de start van het WK Superbike. Het wordt het derde jaar dat de 38-jarige Australiër plaatsneemt op de S1000RR. ‘Het was voor mij een gemakkelijke beslissing om door te gaan met het team waar ik me thuis voel’, liet Corser weten na het tekenen van het eenjarige contract. ‘We zijn hier iets aan het opbouwen en ik ben blij dat ik daar nog altijd deel van kan uitmaken. En ik geloof dat we verder kunnen opklimmen, door onze ontwikkelingen en vastberadenheid.

Troy Corser is momenteel bezig met zijn veertiende seizoen in het WK Superbike en staat momenteel elfde in het kampioenschap. Op Monza pakte hij een derde plek en dat was direct het eerste podium voor BMW in het WK Superbike. Op Misano deed hij het nog eens dunnetjes over. In 2011 hoopt de combi BMW-Corser meerdere podia te gaan behalen. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.