Bos tevreden

Het WK Superbike op het TT-circuit in Assen heeft 36.000 bezoekers getrokken, meldt RTV Drenthe. Een aantal dat vergelijkbaar was aan dat van vorig jaar. Het was voor de politie een druk weekend, omdat er veel grote sportevenementen in Drenthe waren. Volgens TT-voorzitter Arjan Bos leidde dit niet tot grote problemen. Daarnaast werden er gelukkig geen ernstige ongevallen in het verkeer gemeld.

Foto: 2Snap
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.