Bridgestone blijft leverancier MotoGP

Bridgestone blijft ook de komende drie jaar de banden leveren voor de MotoGP. Het Japanse bedrijf en organisator Dorna hebben dit afgelopen weekend bekendgemaakt. Bridgestone stelt banden en technische ondersteuning beschikbaar voor alle teams in de belangrijkste categorie van de wereldkampioenschappen wegrace.

Het bedrijf was tot het einde van vorig jaar ook supplier voor de Formule 1, maar de banden worden daarin nu geleverd door Pirelli. Bridgestone is al sinds 2009 leverancier van de MotoGP.

Bron en foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.