Bruggeman’s enduro-informatiebijeenkomst

Voor alle offroad-liefhebbers, -rijders en -sleutelaars komt Bruggeman Motoren met een speciale informatieavond. Tijdens deze bijeenkomst wordt alle informatie gegeven die je nodig hebt om een rally of een enduro te (gaan) rijden. Zelfs voor de professionele rijder zijn er volop nieuwe trips en trucs.

Bruggeman heeft veel ervaring met grote rally’s als Le Dakar. Zo prepareert en onderhoudt de motorzaak al jaren rally-machines. Ook kun je bij Bruggeman een wedstrijdklare machines bestellen voor een enduro of een rally.

Programma woensdag 8 december:
– 19.00 uur > Zaal open (koffie staat klaar en er zijn prachtige beelden van onder andere Le Dakar te zien)
– 20.30 uur > Start spreker Gerjan Leppink

Surf voor meer informatie naar www.bruggeman.nu.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.