Brusselers komt terug!

Alex Brusselers heeft dinsdag een fabriekscontract getekend met de Duitse quadbouwer EATV/KTM. Onze landgenoot gaat ook in 2012 meedoen aan de Dakar Rally met een 900cc EATV/KTM-quad. Brusselers zal in maart deelnemen aan de Rally van Libië, waar hij zijn nieuwe quad kan gaan uittesten.

Brusselers debuteerde in 2009 in Le Dakar. De quadrijder viel uit na een valpartij in de vijfde etappe waarbij hij meerdere ribben brak. Vlak voor de start van de rally in Buenos Aires was Brusselers pas voldoende was hersteld van zijn sleutelbeenbreuk die hij opliep tijdens de RTL GP Dakar pre-proloog in Valkenswaard.

Eerder werd bekend dat Martijn van Gastel en Daniël Willemsen ook in 2012 de Dakar Rally gaan rijden op een quad.

Archieffoto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.