Capcom kondigt MotoGP 10/11 aan

Capcom heeft laten weten dat het maart volgend jaar een nieuw deel in de MotoGP-serie uit gaat brengen, MotoGP 10/11. Het spel beslaat het MotoGP-seizoen van 2010 maar zal later via een gratis update ook het daaropvolgende seizoen toevoegen. Andere nieuwe features de mogelijkheid om de carrièremodus coöperatief in splitscreen te spelen, een vernieuwde besturing en verbeterde physics. Ook bevat het spel een zelf in te stellen niveau van assistentie bij het motorrijden, zodat spelers hun rijstijl kunnen beoordelen en daar een bijpassend niveau voor kunnen gebruiken. Net als in de vorige game kunnen zij het online tegen 19 anderen opnemen. En dat mag bijzonder genoemd worden want verder zal het spel zeer realistisch zijn…

Bron: gamer.nl
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.