Centennial TT eens in de vijf jaar

Er zijn plannen om de Centennial, het historisch motorsportevenement op het TT Circuit van Assen, één keer in de vijf jaar te koppelen aan de jubilea van de TT. Dat zegt organisator Jos Vaessen. De wens was om het elke drie jaar te organiseren, maar op basis van meningen van coureurs en publiek lijkt één keer in de vijf jaar de beste optie. Dat betekent dat er in 2015 weer een Centennial zal plaatsvinden in Assen. Laten we het hopen!

Bron: RTV Drenthe

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.