Centrale inschrijving ONK wegrace

De afgelopen maanden is door de KNMV Wegracecommissie en andere betrokkenen hard gewerkt aan de plannen voor 2011. Centrale inschrijving voor wedstrijden maakt hier deel van uit. Vanaf 2011 gaat het inschrijven voor wedstrijden die meetellen voor het ONK wegrace, centraal via de KNMV.

Dit betekent dat de deelnemers via ‘Mijn KNMV’ op de KNMV-website aangeven welke wedstrijden men wil rijden. Door het eenmalig invullen van alle gegevens wordt het inschrijfgeld voor de races automatisch geïncasseerd. Rijders hebben daarmee ook één aanspreekpunt voor alle vragen over de inschrijving. Dit geldt voor de ONK klassen 125cc, Dutch Supersport, Dutch Superbikes en Zijspannen. Voor de NK klassen geldt dat zij zich aanmelden bij de organisator. Rijders ontvangen daarover via de mail meer informatie.

Met de wijzigingen wil de KNMV het de rijders en organisatoren makkelijker maken en de administratieve lasten verminderen. Naast dit nieuwe initiatief werd vorige week al de wedstrijdkalender voor het ONK-seizoen van 2011 bekend gemaakt en wordt momenteel hard gezocht naar een vervanger voor commissiesecretaris Tessa Nieuwpoort.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.