Corser aan de start op Silverstone

Het zat Troy Corser vorig Superbike-weekend niet mee. Hij kwam namelijk tijdens de kwalificatie voor de race op Brno zwaar ten val en moest noodgedwongen beide races missen. Hierdoor zakte hij terug naar de zevende plek in het kampioenschap. Na dit ongeval heeft hij erg zijn best gedaan om weer fit te worden voor dit weekend. Hij verwacht namelijk dat er veel vrienden en familie komt kijken en wil daardoor goed voor de dag komen op het Britse circuit.

Afgelopen dinsdag reed hij met zijn BWM over het circuit van Mugello en hieruit bleek dat hij er weer helemaal klaar voor is. “Ik kijk er uit naar Silverstone, want ik heb een groot gedeelte van dit jaar in Engeland doorgebracht. Ik heb het circuit al bekeken en het ziet er goed uit. De grip van het asfalt lijkt mij erg goed, maar er zijn wel een aantal hobbels. Dit lijkt vooralsnog niet voor problemen te gaan zorgen, want we hebben veel werk verricht aan het optimaliseren van het rijwielgedeelte”, aldus de Australiër.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.