Coureurs winnen van journalisten

Een aantal GP-coureurs ging woensdagmiddag de strijd aan met de aanwezige journalisten in een roeiwedstrijd. De journalisten moesten dit bekopen met een tweede plaats, want de GP-rijders, waaronder Jasper Iwema en Michael van der Mark uit de 125cc-klasse, kwamen met een grote voorsprong over de finish. Ook MotoGP-rijder Hector Barbera en Moto2-coureur Shoya Tomizawa droegen hun steentje bij aan deze nederlaag.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.