Crazy Cross uitgesteld

De voor zondag 29 augustus aangekondigde Crazy Cross is uitgesteld tot 12 september. De verschillende maatregelen die de organisatie in de afgelopen periode heeft getroffen om het terrein geschikt te maken voor de cross van. zondag bleken onvoldoende voor de zware regenval van donderdag.

Op die dag viel net zo veel regen als normaal in de hele maand augustus. Daar komt bovenop dat de verwachting voor het weekend (vrijdag wordt nog 7 mm neerslag voorspeld, zondag 5) ook niet gunstig is. Het is niet te verwachten dat het terrein tijdig voldoende opgedroogd zal zijn om de races door te laten gaan.

“Uitstel van het grootste jaarlijkse evenement van de motorclub is uiteraard een teleurstelling voor de grote groep vrijwilligers die hier vele uren werk in hebben gestoken en daarom geen eenvoudig besluit”, aldus Arnold Kamper, bestuurder van MCWW. “Maar om geen onnodige kosten te maken voor onder andere dranghekken en toiletten is het noodzakelijk om ruim op tijd een besluit te nemen over een afgelasting.”

De leden die gebruik gemaakt hebben van de voorinschrijving op de website www.mcww.nl zijn inmiddels per email of SMS door de organisatie van het uitstel op de hoogte gebracht. Op de website van Motorclub Wijdewormer zal tijdig een nieuw voorinschrijfformulier voor de nieuwe datum gepubliceerd worden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.