Cross-kalender MCWW

Vorig cross-seizoen is helaas een beetje in het water gevallen. Inmiddels werkt de cross-commissie van MCWW aan de voorbereidingen voor aankomend seizoen. Hopelijk wordt 2011 een beter jaar voor de crossers onder ons. Hieronder de voorlopige kalender van MCWW. Eind januari of begin februari kan de definitieve kalender vastgesteld worden.

Voorlopige kalender:

– Zondag 3 april toertocht.
– 25 april (2e paasdag) een toertocht.
– 27-28-29 mei een weekend weg.
– 16-17-18-19 juni een midweekje weg.
– Zondag 10 juli een toertocht.
– Zaterdag 10 augustus een toertocht plus avondrit.
– Zondag 9 oktober memoriamrit Siem Kordes.
– Zondag 6 november Kouwe Klauwe-rit.

 

Laatste nieuws van Motorclub Wijdewormer:

– De crosswedstrijden in Landsmeer zullen dit jaar eerder in het seizoen dan de afgelopen jaren gereden worden.
– De cross commissie bekijkt of het organiseren van een race in combinatie met MCC Heemskerk mogelijk is.
– De 50cc Classics klasse zal ook weer op de agenda worden gezet.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.