Crosser overlijdt 24 jaar na Dakar-ongeval

Jean-Michel Baron is donderdag 2 september 24 jaar na zijn ongeval in de Le Dakar overleden. De 56-jarige Fransman heeft al die jaren in coma gelegen. Baron kreeg op 31-jarige leeftijd bij zijn tweede Dakar-deelname in 1986 een zwaar ongeval. Hij lag maanden in het ziekenhuis voordat hij naar huis werd gebracht. Daar leefde hij al die jaren in vegetatieve toestand. “Motoren waren zijn leven,” zei zijn vrouw Jocelyne over haar man die in 1980 in Frans crosskampioen werd en in 1985 twintigste bij de motoren werd in de Dakar Rally.

Bron: Foksport.nl
Foto: classementmondialunifie.blogs.motoverte.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.