Crutchlow rijdt wellicht in Portugal

Nadat Cal Crutchlow begin vorige maand aangaf dringend de overstap van het WK Superbike naar de MotoGP te willen maken, werd deze wens enkele weken later in vervulling gebracht. De succesvolle Superbike-rijder zal namelijk volgend seizoen uitkomen voor het Yamaha Tech3 Team. Maar nu Rossi wellicht een vervroegde schouderoperatie zal ondergaan en daardoor de laatste twee races noodgedwongen zal moeten missen, bestaat de kans dat Crutchlow dit seizoen al aan de start zal verschijnen. Dit zal dan echter niet gebeuren op de Yamaha M1 van Rossi, want die eer is aan Ben Spies. Crutchlow krijgt volgend seizoen een lastige taak te vervullen, want in de voetsporen treden van Ben Spies die dit jaar al de overstap naar de MotoGP maakte en daar aardig succesvol was, zal niet meevallen voor de Britse Yamaha-rijder.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?