Dakar-perschef komt om

Bij de vliegramp in Libië is ook de perschef van de Dakar Rally om het leven gekomen. Het gaat om Emilie Poucan, die, zeer wrang, haar 32ste verjaardag vierde op de dag dat het vliegtuig neerstortte, meldt RTLGP.

Poucan was sinds 2004 werkzaam bij A.S.O. en begeleidde de perskaravaan in de Dakar Rally. De verongelukte Francaise was op terugreis van een tiendaagse vakantie in Zuid-Afrika.

Bij de crash vlakbij de luchthaven van de Libische hoofdstad Tripoli zijn 103 inzettenden om het leven gekomen. De enige overlevende van het toestel is een Nederlands jongetje.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.